Graag stellen wij u  't Saam campus Cardijn, Diksmuide voor.

't Saam campus Cardijn is een middelgrote school met ongeveer 780 leerlingen (± 460 jongens en ± 320 meisjes) en 120 leerkrachten (ongeveer de helft mannen en de helft vrouwen).

't Saam, het Sint-Aloysiuscollege en het Vrij Technisch Instituut van Diksmuide vormen sinds 1 januari 2018 één school met twee campussen:
campus Cardijn en campus Aloysius

‘t Saam, heeft als baseline “een school die verbindt”!  Die baseline duidt op de nauwe samenwerking tussen beide campussen (zo is er vanaf volgend schooljaar) een gemeenschappelijke brede eerste graad), maar ook op de band tussen personeel, leerlingen en ouders.  Iedere dag proberen we dit waar te maken door nauwgezette opvolging, begeleiding & zorg.  Bij ons is een leerling niet “nummer zoveel”: we kennen ieder kind bij zijn of haar naam en proberen zijn of haar individuele capaciteiten en behoeften te kennen en op te volgen.

Onze school biedt een brede waaier aan studierichtingen aan voor meisjes én jongens binnen de studiedomeinen handel, personenzorg, techniek en wetenschap.

‘t Saam heeft niet alleen oog voor de studies en de opvoeding, maar ook voor de totale persoonlijkheid van de leerling.

De site van de school:  http://www.tsaam.be is nog in contructie.

Pastoraal